LETHS DANCE UITVERKOCHT!!!

Droom jij ook van optreden in een echt theater? Dat kan deze zomer bij het Leth's Dance zomerkamp! Ben jij ouder dan 7 jaar? Dan leer je in 3 dagen hoe je een voorstelling maakt van jouw eigen verhaal. Je oefent met verschillende dansstijlen en krijgt zang -en toneelles. Maar er is nog veel meer te doen! Wat dacht je van een kinderdisco, decor maken, een voorstelling zien of in een bootje varen.

 

Ben je jonger dan 7 jaar, dan kun je je per dag inschrijven. Naast theater -en danslessen kun je ook lekker gaan knutselen, spelen in de paleistuin of luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Van 22 tot en met 24 juli 2019 organiseren wij het Leth's Dance Zomerkamp in het Korzo theater.


Ter ontspanning doen wij met de kinderen ook aan yoga, muffins versieren en een videoclip maken. De kleintjes van 4-6 jaar kunnen per dag inschrijven en naast theater en dans vullen we dit programma aan met kinderdisco, een voorstelling kijken, een buitenprogramma in de paleistuin en voorlezen. De workshops worden gegeven door professionals in theater, dans, beeldende kunst, muziek en zang. De kinderen worden de hele dag verzorgd met lunch, drinken en tussendoortjes. 
 
  • Kinderen van 4-6 jaar betalen € 40,00 per dag (inclusief lunch).
  • Kinderen van 7-11 jaar betalen € 120,00 voor 3 dagen.
 

Ooievaarspas

Heeft u een Ooievaarspas? Neemt u dan contact op Via: zakelijk@lonnekevanleth.nl
 

 
 
 

«   »