2020 wordt een feest!

Wij, Team Lonneke van Leth Dans, hopen dat je dansend het nieuwe jaar in bent gegaan. Wij wensen jou een geweldig, gezond en fantastisch 2020!

De feestdagen en 2019 zijn achter de rug. 2019 was een jaar waarin duidelijke keuzes zijn gemaakt, een jaar waarin wij onszelf hebben uitgeroepen tot Het Jeugddansgezelschap van Den Haag, een jaar waarin wij onszelf hebben overtroffen met het aantal gespeelde voorstellingen, een jaar waarin wij twee prijzen voor de voorstelling ‘Een Romeo en Julia’ mochten ontvangen, een jaar waarin het nieuwe kunstenplan 2021-2024 is geschreven vol mooie plannen en een jaar waarin 3 kinderen zijn geboren binnen het gezelschap.

Kan 2020 dit evenaren?
Jazeker! Nou, niet wat betreft nog meer kinderen, maar met trots kunnen wij nu al stellen dat tot aan juni reeds 90 (school)voorstellingen geboekt zijn, dat wij een onwijs gaaf project voor de Haagse jeugd aan het ontwikkelen zijn met GGD Haaglanden wat gelanceerd wordt komende maart, dat in april onze 1e kleutervoorstelling ‘Kleur beweegt jou!’ in première gaat, dat er een druk zomerprogramma gepland staat met diverse festivals en zomerkampen, dat dansers Riccardo en Jeroen participeren in de 4e reprise van Het Pauperparadijs te Veenhuizen, dat wij samen met het Residentie Orkest een nieuwe voorstelling binnen ‘De Donkere Dagen’ gaan maken in het najaar en dat wij ook dit najaar onze 16e verjaardag uitgebreid gaan vieren met een terugblik in het Korzo Theater.

Kortom, een jaar waar wij ontzettend naar uitkijken! 


«   »