Wegens succes een 2e zomerkamp bij voldoende aanmeldingen! 23/24 juli

Het Leth's Dance Zomerkamp van 20 t/m 22 juli is UITVERKOCHT! Wegens dit succes organiseren wij een 2e zomerkamp van 23 t/m 24 juli bij voldoende aanmeldingen. Dus meld je nu aan! 

Mail naar: zakelijk@lonnekevanleth.nl (inclusief naam/namen en leeftijd.

Van 23 t/m 24 juli 2020 organiseren wij een 2e Leth's Dance Zomerkamp in het Korzo theater! 

Kinderen van 4-11 jaar volgen twee dagen een programma van creatieve workshops en er wordt gewerkt aan een gezamenlijke eindpresentatie (welke wordt opgenomen en online teruggekeken kan worden door de ouders/opa's/oma's). De kinderen krijgen moderne dans, African dance, theaterles, zang en circuslessenHet script schrijven de kinderen zelf onder begeleiding van de docenten. Er wordt gezamenlijk gewerkt aan de kostuums, rekwisieten en het decor voor de voorstelling. 

 

Ter ontspanning doen we ook aan yoga, muffins versieren, een eigen trailer maken, disco, een buitenprogramma in de paleistuin, bootje varen en voor de kleintjes lekker knutselen en voorlezen. De workshops worden gegeven door professionele docenten. 

 

Het was even onzeker, kan het zomerkamp doorgaan vanwege de coronamaatregelen? Met groot genoegen kunnen wij met volle zekerheid zeggen: ja, het gaat door! Op gepaste afstand verwelkomen wij alle kinderen van harte.

 

Deelname kost € 80,00 voor 2 dagenDe kinderen worden de hele dag verzorgd met lunch, drinken en tussendoortjes. 

 

Wij kunnen dit  2e zomerkamp alleen door laten gaan bij voldoende aanmeldingen. Dus meld je nu aan, en dan hoor je van ons of het zomerkamp door kan gaan. 

Meld je nu aan per mail!


«   »