LETH´S NETWERK zoekt ambassadeurs!

Een dansvoorstelling kan je wakker schudden. Een spiegel voorhouden of confronteren. De Haagse Lonneke van Leth werkt niet vanuit een esthetisch doel, maar is een choreografe met een maatschappelijke missie. Eigenzinnigheid, non-conformisme en een eigen koers varen zijn de sleutelwoorden bij Van Leth. Zij vaart tegen de stroom in van wat en vogue is in de moderne dans (Volkskrant, 2017). Blijven geloven in wat je doet en doorzetten horen bij Lonneke.

 

Lonneke maakt verhalende en beeldende dansvoorstellingen. Zij laat haar publiek zien dat dans niet ingewikkeld is, maar juist leuk én tegelijkertijd een boodschap kan hebben. Zij leert volwassenen en kinderen te genieten van dans. Voorkennis over moderne dans is niet nodig bij het ervaren van haar voorstellingen. Lonneke maakt mensen dansliefhebber!

 

Lonneke verwerkt in haar kindervoorstellingen thema’s als ‘voor jezelf opkomen’, ‘eerlijk spel’ en ‘eigen koers volgen, ook bij tegenslag’. Haar voorstellingen voor volwassenen hebben vaak een diepere (maatschappelijke) onderlaag. Haar laatste grote zaalproductie De Zaak Carmen gaat over de autonomie en de eigenwaarde van de vrouw Carmen. Gedreven en toegewijd schept Lonneke een podium voor (jonge) dansers en inspireert haar publiek.

 

Om verder te kunnen groeien, onderwerpen zichtbaar te blijven maken en om verhalen over sterke vrouwen met een missie te kunnen blijven vertellen, zoekt Lonneke ambassadeurs!

Zelfbewuste vrouwen die hun waardering voor haar voorstellingen over hun netwerken willen uitstrooien. Lonneke wil met hen een netwerk opbouwen dat helpt om deuren te openen naar nieuw publiek, bedrijven en sponsoren.

 

Herken je je hierin? Vind je het leuk om andere sterke en bevlogen vrouwen met een warm hart voor de kunst te ontmoeten?

Wees dan welkom op 1 juni aanstaande bij Leth’s Netwerk!

 

  • Studio Lonneke van Leth Bink 36
  • 19:30 inloop met koffie
  • 20:00 presentatie Lonneke
  • Aansluitend borrel voor verdere kennismaking met elkaar
  • 21:30 afsluiting

 

Meld je aan via zakelijk@lonnekevanleth.nl